Koti itsenäisessä oikeusvaltiossa Paremmat palvelut pienemmillä veroilla ei ole utopia

Hallituksen kehyspaketti kiihdyttää valtion asumistuen väärinkäyttöä

Kataisen hallitus päätti kehyspaketissa asuntopolitiikasta: palkkio 5000 euroa jokaisesta aloitetusta uudesta asunnosta. Siis lisää rahaa sijoittajien taskuun, samalla kun lapsilisiä leikataan. Antti Rinne ja muut VVO-SATO pamput hierovat käsiään.

MIKSI VALTION ASUNTOTUKI ANNETAAN SIJOITTAJILLE EIKÄ SUORAAN ASUNNON OSTAJILLE?

 

http://www.kauppalehti.fi/etusivu/oman+asunnon+haluaisi+enemmisto+-+kasi...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jhuopainen kuva
Juhani Huopainen

Siksi koska se on mahdollista. Se on mahdollista, koska juuri kukaan ei pidä asiasta meteliä. Ja jos pitäisi meteliä, tahot, jotka hyötyvät, pahoittaisivat mielensä. Ja kostaisivat.

Rolf Rautiainen

Kuinka moni asunnon ostaja aloittaa uuden rakentamisen tuolla 5000 eurolla - haloo onko herroilla menneet puurot ja vellit sekaisin - tarkoitus on saada uusia asuntoja eikä myydä vanhoja :)

Käyttäjän JukkaKilpi kuva
Jukka Kilpi

Ei ole vellit sekaisin. Tarkoituksen pitäisi olla saada uusia KOHTUUHINTAISIA asuntoja. Eikä tukea kohtuuttomia vuokria periviön VVO-SATOjen ennestäänkin huipputasolla olevia voittoja ja osinkoja. Kuten nyt Kataisen-UrpilaisRinteen johdolla tehdään.

Tarja Pelkonen

No ei todellakaan ole vellit sekaisin. Katainen ilmoitti jo v.2008 kehysriihessä, että vaikeat ajat on tulossa, mutta kaveria ei jätetä, eikä ole niitä jättänyt! Hyvin on lupauksensa pitänyt. Siitä hatun nosto hänelle.

Käyttäjän mikkonummelin kuva
Mikko Nummelin

Asuntojen rakentamisesta tulee aina kustannuksia ja rakennusprojektit sisältävät riskejä. Markkinaehtoisesti toimivat rakennusfirmat eivät välttämättä halua rakentaa kaava-alueita kuntien suunnitelmien mukaisesti ainakaan kovin kiireellisessä aikataulussa, jos julkinen sektori ei suostu mitenkään riskiä tasoittamaan.

Käyttäjän TimoKalliokoski kuva
Timo Kalliokoski

Ainoat yksityiset bisnekset, joilla voi vielä tehdä rahaa, ovat julkisen puolen sponsoroimia. Ihmiset, jotka tällaista näennäisbisnestä ylläpitävät, siitä hyötyvät ja kehittävät, jaksavat myös sitten valittaa julkisen sektorin paisumisesta. VMP.

Toimituksen poiminnat